Syyskirje Ystävien jäsenille

20.10.2022

Lasten ja nuorten 10.7. maalaamat teokset koristavat nyt Iiittalan päiväkodin roskakatosta tuoden väriä maisemaan.
Lasten ja nuorten 10.7. maalaamat teokset koristavat nyt Iiittalan päiväkodin roskakatosta tuoden väriä maisemaan.
Naivistien ystävien joululahjavinkki kaikille: Hupia ja hauskuuksia -tuubihuivi
Naivistien ystävien joululahjavinkki kaikille: Hupia ja hauskuuksia -tuubihuivi

Tervehdys Ystävät! 10 vuotta täynnä Naivistien Ystävyyttä – olemme rennosti ja iloisesti juhlistaneet tätä Ystävyyden vuosikymmentä heinäkuussa TAIVAS KATTONA – hupia ja hauskuutta -tapahtumassa, lasten taideteosten kiinnittämisessä Iittalan päiväkodin roskiksen seiniin (kuva yllä), erilaisissa muissa tapaamisissa, kahdenkeskisissä keskusteluissa, hallituksen kokouksissa, ja juhlat vain jatkuvat.

Aloitamme tänä vuonna Ystävien jäsentapaamiset ja kutsumme sinut ja puolisosi tai ystäväsi Ystävien pikkujouluihin lauantaina 26.11.2022 klo 14–16 Naivistien talolle, Hollaajantie 2, 14500 Iittala. Tarjolla on glögiä ja pipareita. Ilmoittaudu mukaan 20.11.2022 mennessä oheisen linkin kautta: https://forms.office.com/r/0LFc7X9Qc9

 

Naivistisen talvinäyttelyn avajaiset ovat sunnuntaina 27.11., mutta Ystävinä pääsemme tutustumaan näyttelyyn jo ennen avajaisia.

 

Ystävien tapaamisen ajatuksena on, että tulisimme tutuiksi. Entä haluaisitko sinä olla mukana aktiivisemmin? Haluamme myös kuulla mietteitäsi toiminnasta ja tulevaisuudesta. Ystäväjoukossa on monenlaista tietoa, taitoa ja osaamista, jotka haluaisimme näkyviin Ystävien toiminnassa. Pyydämme sinua ystävällisesti vastaamaan pieneen kyselyymme marraskuun loppuun mennessä: https://forms.office.com/r/MhmC6PCQKQ

 

Sellainen asia vielä tiedoksi, että olemme yhdessä Naivistit Iittalassa -säätiön kanssa panneet alulle Yhteisöpuutarhan suunnittelun Naivistien talon ympäristöön; samaan pihapiiriin kuuluvat myös Iittalan Yhtenäiskoulu ja päiväkoti. Tätä varten kokoonnumme ensimmäiseen suunnittelupalaveriin maanantaina 24.10.2022 klo 14. Hämeenlinnan kaupungin puistomestari, hortonomi, kiinteistöpalvelupäällikkö, kehittäjä, vararehtori, säätiö ja Ystävät - tällaisella kokoonpanolla aloitamme ideoinnin. Puistomestarin sanoja lainatakseni tavoitteena on iloinen Iittala, että naivismi näkyy ja kuuluu Iittalan kylällä Naivistien talon, koulun ja päiväkodin ympäristössäkin. Jos olet kiinnostunut ideasta ja haluat oman osaamisesi yhteiseksi iloksi, tule mukaan tapaamiseen.

 

Ystävien kevätkekkerit pidetään sunnuntaina 14.5.2023 klo 15–17 Naivistien talolla, myös ennen naivistisen kesänäyttelyn avajaisia. Toivottavasti voimme tällöin saada jo pientä esimakua Yhteisöpuutarhasta.

 

Ystävien joululahjavinkki: 10-vuotisjuhlavuoden teemaa mukaillen Pirkko Pullinen-Valtonen on suunnitellut meille Hupia ja hauskuutta -tuubihuivin. Huivin hinta on 10 euroa ja se saadaan myyntiin pikkujouluihin. Tilausohjeet seuraavassa jäsenkirjeessä.

 

Raikasta syksyä!

t. Riitta, Minna, Pirkko, Heli, Mauri, Anne, Tuula, Maija, Juho (Ystävien hallitus)